Homma

– Verwerking van kunststof folie en weefsels –

Kunststoffolie speelt in de hedendaagse (milieu)techniek een belangrijke rol.

Door uitstekende fabricage en verbindingstechnieken kunnen ze concurreren met traditionele materialen zoals klei, beton en asfaltbitumen.

Kunststoffolie wordt toegepast bij wegen waterwingebieden, bij tijdelijke of permanente opslag van afvalstoffen, water en mest. Als bovenafdichting tegen uitloging door de neerslag of als onderafdichting tegen vermenging met schonere lagen.

Homma Kunststof Verwerking

levert en verwerkt diverse kunststofproducten voor de land- en tuinbouw, de grond- weg- en waterbouwsector en milieutechniek. Het bedrijf beschikt over moderne productiemiddelen voor het verwerken van een groot assortiment in kunststoffolie. Jarenlange ervaring bij confectie en veldwerk zowel nationaal als internationaal hebben geleid tot een hoge kwaliteit van complete afdichtingsconstructies.

Producten

De producten (waaronder LDPE, HDPE, PVC-P,PP en EVA) worden betrokken van belangrijke kunststoffabrikanten in binnen- en buitenland en vervaardigd volgens de modernste processen.

Homma Kunststof Verwerking werkt samen met diverse andere bedrijven aan innovatieve constructiecombinaties van kunststoffen en betonprodukten. De flexibele organisatievorm van het bedrijf maakt het mogelijk tegen lage kosten in te spelen op de snel veranderende markt.

Activiteiten

  • leveren kunststoffolie en weefsels
  • complete foliecontstructies
  • zeilmakerij
  • onderhoud en reparatie met afdichtingsconstructies
  • betonbescherming

In productieruimte wordt zoveel mogelijk prefab op maat gemaakt, zodat de bewerkingen (buiten) op locatie tot een minimum beperkt kunnen worden.

Onder referenties staan enkele uitgelichte projecten en in de shop een uitgebreider overzicht van onze producten. Voor handelscondities en prijzen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.